top of page

Zdravo delovno okolje lahko gradimo le z zdravimi odnosi!

Updated: Aug 20, 2018



Koliko pozornosti pa vi namenite zdravju na delovnem okolju? Skrb za dobro počutje in zdravje zaposlenih je seveda skrb delodajalcev, a nikoli ne smemo zanemariti majhnih sprememb, ki jih za boljše počutje na delovnem mestu lahko naredi vsak posameznik. Za dobro počutje posameznika na delovnem mestu pa so zelo pomembni tudi zdravi odnosi med zaposlenimi.


Kako pomembna je tematika promocije zdravja in spodbujanje dobrih odnosov znotraj podjetja se zavedajo tudi pri Vitalnem podjetju, zato bodo v septembru kar celoten mesec posvetili zdravju. Namen dogodka Mesec zdravja je, da preko brezplačnih športnih in wellness aktivnosti, različnih delavnic in masaž na sedežu podjetji predstavijo uspešen program zdravja, ki ga že koristijo različna slovenska podjetja kot so na primer Lekarne Ljubljana, Spar, Gorenjska banka in še mnogi drugi.


Kako pomembno je zdravje v delovnem okolju?

Kristina Kole iz Dobrega stika bo 6.9. vodila prvo delavnico Meseca zdravja pod naslovom Ustavite Vihar v glavi pravi, da se posameznik vsak dan znova odloči, da se bo počutil dobro.


»Na moji delavnici se boste naučili kako opazovati pozitivne stvari v svojem delovnem okolju ali življenju nasploh. Torej je namenjena vsakemu, ki se želi počutiti dobro!,« zaključi Kristina.


Dober teden kasneje 13. 9. bo Tanja Jesenšek (Dober stik) spregovorila o težavah, ki jih prinese odlašanje. Kot prav ji »zdravje pomeni ravnovesje med različnimi dejavniki. Predvsem v delovnem okolju to pomeni, da se zavedamo kateri dejavniki so ključni in da za njih tudi nekaj naredimo.«



Kot pravi je ravno odlašanje velikokrat problem, da ne dosežemo želenih ciljev in na delavnici bo spregovorila o tem, kako se soočiti z odlašanjem.


Zbudite speče talente v sebi!

Robert Andolšek, head coach, se več kot 25 let ukvarja s prodajo v zasebnih, majhnih in srednje velikih podjetjih. Na svoji delavnici 18.9. bo spregovoril o spečih talentih in kako jih prebuditi.



»Metodologije, ki jih uporabljamo na delavnici so povezane samo s prakso, teoretičnega znanja je na fakultetah dovolj, če želi kdo to naj znanje dobi tam. V primeru, da še niste tam kjer bi radi v svojem življenju bili, vas vabim na delavnico na kateri boste sami s svojim talentom, s svojo energijo, s svojo močjo ustvarili svoje življenje veliko boljše,« pojasni Andolšek.


Velik problem sodobne družbe je tudi stres s katerim se soočamo na delovnem mestu

Doktor Franc Gider iz Bizinaizi bo spregovoril o premagovanju stresa na delovnem mestu.



»Delavnica je namenjena vsem, ki se mogoče soočate s stresom na delovnem mestu, ki čutite vsakodnevne pritiske, mogoče se to odraža tudi v glavobolih, nespečnosti, kakšnih bolečinah v križu in podobno. Pokazal bom enostavne tehnike za obvladovanje stresa.«


Udeležite se naših delavnic ali drugih spremljajočih aktivnosti in skupaj z nami krojite zgodbo meseca zdravja.

Več o samem programu in podrobnostih prijave na delavnice si lahko preberete na spletni strani Vitalnega podjetja >>>


Za vse informacije pa smo vam na voljo tudi preko elektronske pošte info@vitalno-podjetje.si ali na telefonski številki 051 339 543.


57 views0 comments
bottom of page