top of page

Čas po dogovoru

|

Tehnološki park

Tatjana Šport – Telo v gibanju

Ljudje preveč sedimo in opravljamo preveč ponavljajočih gibov, ki nam tekom večurnega dela povzročajo bolečine. Naučili se bomo sproščati mišice na čimbolj preprost in učinkovit način. Na delavnici bomo te prijeme tudi praktično preizkusili. Vodi Tatjana Klakočar.

Prijave na delavnico so trenutno zaprte.
Nazaj na aktualne delavnice
Tatjana Šport – Telo v gibanju
Tatjana Šport – Telo v gibanju

Ura in lokacija

Čas po dogovoru

Tehnološki park, Tehnološki park 19, 1000 Ljubljana, Slovenia

O dogodku

Človek je narejen za gibanje, to je v naši naravi. Po drugi strani pa nas delovne obveznosti silijo v prisiljene položaje zaradi katerih imamo čedalje več kroničnih težav in bolečin, ki poskrbijo, da naše telo propada. Najbolje si lahko pomagamo sami, če smo za delo fizično dobro pripravljeni. Zavedati se moramo, da je naša služba naša tekma in tako kot vrhunski športniki skrbijo za svojo fizično pripravo, moramo tudi mi, zato smo pripravili sklop delavnic BODY MOTION SYSTEM.

Dandanes delovni čas redko kje traja samo 8 ur. Pogosto se raztegne na 10-12 ur, odvisno od dela. Zato se lahko primerjamo z vrhunskimi športniki, ki tako kot mi za poslom, plačo, delom, pehajo za vrhunski rezultat. Vendar oni se na to kondicijsko pripravljajo, kaj pa vi? Prisilne drže na delovnem mestu vodijo v kompenzacijske gibe, ti pa nas pripeljejo do bolečin ali celo kroničnih poškodb. Zdravi zaposleni, ki so fizično pripravljeni na napore službe so ključ do dobrega delovanja podjetja.

Namen delavnic je pokazati zaposlenim, da minimalno izvajanje vaj za boljšo držo in sprostitev mišic olajša in izboljša delo.

  • Izboljšati držo telesa med delovnim procesom
  • Povečati mobilnost ramenskega in kolčnega sklepa
  • Povečati stabilnost ledvenega dela hrbtenice in kolenskega sklepa

Deli ta dogodek

bottom of page