top of page

Čas po dogovoru

|

Lokacija po dogovoru

Doberstik – Skrivnosti učinkovite komunikacije

Vaši zaposleni so prvi stik s strankami. Kako komunicirajo osebno ali preko telefona oblikuje podobo podjetja, po drugi strani pa sooblikuje klimo na delovnem mestu. Vodi Nina Dušić Hren.

Doberstik – Skrivnosti učinkovite komunikacije
Doberstik – Skrivnosti učinkovite komunikacije

Ura in lokacija

Čas po dogovoru

Lokacija po dogovoru

O dogodku

Na delavnicah komunikacije se boste Vi in Vaši zaposleni naučili metod in načinov, kako se učinkovito sporazumevati v praksi. Rezultat je izboljšano počutje in odnos v pisarni, večja povezanost med sodelavci, predvsem pa izboljšano razumevanje in jasnost pri predaji informacij. Kar posledično pomeni večjo produktivnost in manj konfliktov.

Gre za sklop treh ločenih delavnic.

1. Učinkovito podajanje in prejemanje mnenja

Bodite brez strahu, da bi vas sogovornik razumel napačno, ali odreagiral obrambno in napadalno. Poskrbite, da razume Vaš pozitiven namen in željo po izboljšavi. Prav tako si zagotovite, da boste Vi odnesli največ od podanega mnenja in posledično izboljšali področja, ki potrebujejo nadgradnjo.

2. ovorica telesa

Predstavitev ali sestanek se začne z vašim prihodom in prisotnostjo v prostor. Naučite se prepoznavanja telesnih znakov in ozavestite svoje gibe. Prepoznajte znake tudi pri sogovorniku in prilagodite svojo komunikacijo posamezniku.

3. Verbalna komunikacija

Ammmmmmm, včasih pravzaprav nič ne povemo. Naši govori so lahko polni mašil in nejasnih stavkov, s tem pa se zlahka izgubi namen in cilj. Pripravite se z nami ter oblikujte svoje povedi jasno in jedrnato.

Deli ta dogodek

bottom of page