top of page

Čas po dogovoru

|

Lokacija po dogovoru

Bizinaizi – Trening osebne rasti - eLife

Trening osebne rasti eLife, je namenjen vsem, ki želijo v svojem življenju narediti korak naprej v razvoju, na osebnem in poslovnem področju, ter hkrati dolgoročno izboljšati svoje počutje, osebno učinkovitost in zdravstveno stanje. Vodi Dr. Franc Gider.

Bizinaizi – Trening osebne rasti - eLife
Bizinaizi – Trening osebne rasti - eLife

Ura in lokacija

Čas po dogovoru

Lokacija po dogovoru

O dogodku

Sodoben življenjski ritem je tako intenziven, da ljudje rabimo več znanja o tem kako bolj sproščeno skozi življenje. Trening osebne rasti eLIFE je poseben energijsko-motivacijski program, ki smo ga razvili na podlagi potreb, ki jih narekuje sodobno življenje. Sestavljen je iz delavnic, ki vključujejo elemente energijskega mentorstva in energijske vadbe. Srečanja trajajo 90 minut in potekajo v manjših skupinah ter vključujejo teoretični in praktični del.

Udeleženci na tedenskih srečanjih pridobivajo nova znanja, spoznavajo energijske in druge pomembne tehnike ter se postopoma skozi praktične primere naučijo korakov, ki gradijo in vodijo do boljših medsebojnih odnosov, tako partnerskih kot tudi odnosov v družini in z otroki, na poslovnem področju in na delovnem mestu.

Naučijo se, kako bolje obvladovati čas, učinkovito uskladiti službo in zasebno življenje, izboljšati svoje zdravstveno stanje in tudi finančno stanje, kako biti še uspešnejši na delovnem mestu ali na poslovnem področju. Skratka, kako dvigniti nivo kakovosti življenja. Trening osebne rasti eLIFE je sestavljen iz tedenskih srečanj, na katerih v skupini spoznavamo principe življenja z energijskim pretokom, izvajamo sprostitvene tehnike in energijske vaje qi gong za večje energijsko ravnotežje. Trening poteka celo leto.

Deli ta dogodek

bottom of page