top of page

Čas po dogovoru

|

Lokacija po dogovoru

Bizinaizi - Energijski trening

Energijski trening je namenjen vsem, ki bi si radi dolgoročno izboljšati svoje počutje, osebno učinkovitost in zdravstveno stanje. Vodi Dr. Franc Gider.

Bizinaizi - Energijski trening
Bizinaizi - Energijski trening

Ura in lokacija

Čas po dogovoru

Lokacija po dogovoru

O dogodku

Sodoben življenjski ritem je tako intenziven, da ljudje enostavno rabimo občasen odklop. Energijski trening je namenjen prakticiranju sproščenega stanja za boljše počutje in več energije. Z rednim prakticiranjem vzpostavljanja energijskega ravnovesja lahko dosežemo bolj umirjeno in učinkovito življenje. Proces doseganja energijskega ravnotežja je najbolj učinkovit, če energijsko vadbo izvajamo redno vsak dan individualno ter enkrat tedensko na skupinskih srečanjih.

Sodoben življUdeležba na tedenskih skupinskih srečanjih omogoča udeležencem vodeno vadbo qi gong v skupinskem energijskem polju in izmenjavo izkušenj z ostalimi udeleženci ter predstavlja pomembno spodbudo za vsakodnevni trening doma.

Energijski trening je sestavljen iz tedenskih srečanj, na katerih v skupini izvajamo sprostitvene tehnike in energijske vaje qi gong za večje energijsko ravnotežje. Trening poteka celo leto. Srečanja trajajo 90 minut in potekajo v manjših skupinah.

Deli ta dogodek

bottom of page