top of page

BIZINAIZI, akademija za osebno in poslovno rast: Boljše počutje – kaj je to in kako ga dobiti?

Živimo v zelo intenzivnem času. Veliko ljudi čuti nemir ali živčnost tako v službi kot tudi doma. Stvari jim uhajajo iz rok in čutijo, da morajo nekaj narediti zase. Ste tudi vi med njimi? Ste pogosto brez energije? Čutite posledice stresnega življenja kot so nespečnost, nervoza, glavoboli, bolečine v križu ali tresenje rok? Želite doseči boljše počutje? Potem je čas, da spoznate bizinaizi.

3 RAZLOGI ZAKAJ BIZINAIZI:

1. bizinaizi za boljše počutje

 

S pomočjo pristopa bizinaizi lahko na naraven način dosežemo večje psiho-fizično ravnotežje, zmanjšamo stres, okrepimo imunski sistem in povečamo kvaliteto življenja. Odpravimo in preprečimo lahko negativne posledice stresa in sodobnega načina življenja, kot so npr. glavobol, nespečnost,…

 

2. bizinaizi za boljše odnose

S pomočjo pristopa bizinaizi se lahko naučimo delovati tako, da bomo gradili dobre odnose tako na poslovnem kot tudi privatnem področju. Konflikti in nesoglasja s sodelavci in bližnjimi, ki so v večini primerov posledica nerazumevanja osnovnih zakonitosti življenja, lahko postanejo preteklost.

 

3.bizinaizi za večjo učinkovitost

S pomočjo pristopa bizinaizi se lahko naučimo bolj učinkovitega dela, ne da bi se pri tem izčrpavali. Z novim pristopom smo sposobni narediti več v krajšem času. Večja produktivnost se kaže v boljših delovnih rezultatih. Hkrati nam ostane več časa zase in za bližnje, saj za rutinska opravila porabimo manj časa.

 

Bizinaizi je zaščitena blagovna znamka, ki ponazarja novo kvaliteto življenja.  Gre za aktivni stil življenja brez izčrpavanja. Rdeča nit programov bizinaizi je osebna rast. Bizinaizi zagovarja princip, da smo lahko uspešni v poslovnem in privatnem življenju tudi brez stresa. Programi bizinaizi so namenjeni ljudem, ki v naglem ritmu sodobnega sveta pozabljajo na resnično kvaliteto življenja. Ljudje čedalje bolj spoznavamo, da materialni standard ni glavni predpogoj za kvalitetno in srečno življenje. S pomočjo programov bizinaizi se lahko naučite živeti bolj kvalitetno življenje v sodobnem času: uravnovešeno, zdravo in zadovoljno.

Za podjetja pripravimo in-house delavnice in tečaje na temo obvladovanja stresa. Glavni poudarek je na praktičnem učenju tehnik, ki jih udeleženci delavnic uporabljajo v vsakodnevnem življenju za bolje počutje in večjo učinkovitost pri delu. Trajanje in vsebina delavnic je prilagojena vsakemu naročniku glede na njegove specifične želje.  Cena se oblikuje glede na trajanje in vsebino.

 

In od zdaj naprej najdete bizinaizi tudi med našo ponudbo. Na voljo sta vam dve tedenski delavnici, in sicer:

  • BIZINAIZI Energijski trening ob ponedeljkih

  • BIZINAIZI eLIFE – trening osebne rasti ob torkih

 

PREBERITE VEČ O PROGRAMU!

bottom of page